Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jabolčne kremšnite
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeMoja mam je imela pred leti prometno nesrečo. Vse se je relativno dobro končalo, je pa začela nenormalno hujšati. Ker pri nas niso ničesar našli, ji je teta v Zagrebu zrihtala en pregled v bolnišnici Rebro, ki je elektronski in traja uro in pol, pregledajo pa celo telo,vsako mišico, kost alji celico. no, domov je dobila izvid, kjer je pisalo, da je vse v redu, da pa naj gre ne pregled vratnih bezgavk. Ko je pregled opravila, so ji svetovali operacijo. Odločila se je in jo opravila, po tistem je bilo spet vse v redu.
Sedaj pa ne vem, če je to enak pregled ali pa kaj derugega. Tudi tam je morala plačati, samo se ne spomnim, koliko.
KyaraNa prejšnji strani je povezava na naslov AMSAT....
Bila sem na tem pregledu in moram reči, da sem podala od svojih podatkov le ime in priimek ter datum rojstva.
Vse analize in predlogi zdravnika so bili osupljivo točni. Predlagal mi je celo analizo krvi zaradi ščitnice, ker se je tam pokazalo potencialno žarišče.
In kaj je bilo? Ena od vrednosti tistih hormonov je odstopala od normalne nenormalno veliko. Sedaj to uravnavam s tabletami in je bolje.
Pa še nekaj takih pokazateljev je bilo, ki bi drugače ostali skriti in bi določene znake oziroma slabo počutje pripisovala čemu drugemu.
Jaz sem pozitivno presenečena nad tem pregledom.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Eksotični suši