Pust

Pust je letos ponovno med počitnicami ( Naša šola bo prilagodila stvari, tako da bodo imeli pustovanje že pred počitnicami na debeli četrtek, v vrtcu pa bo pustovanje ravno takrat ko večine otrok ne bo. Škoda. Noa Sporočilo je spremenil(a) Noa dne 25. 2010 16:16
Ja nimamo nobene takšne čisto bele srajce-ati nosi same pisane, črtaste ... Bi še vedno prosila če kdo zna morda krojiti za nasvet kako naj skrojim haljico za zdravnika? biba

Noa je napisal/a:
Pust je letos ponovno med počitnicami ( Naša šola bo prilagodila stvari, tako da bodo imeli pustovanje že pred počitnicami na debeli četrtek, v vrtcu pa bo pustovanje ravno takrat ko večine otrok ne bo.

Ne bo držalo, za polovico slovenskih otrok je Pust lepo med poukom.

rimljanka - zasebno mnenje

biba je napisal/a:
Ja nimamo nobene takšne čisto bele srajce-ati nosi same pisane, črtaste ... Bi še vedno prosila če kdo zna morda krojiti za nasvet kako naj skrojim haljico za zdravnika? biba

A imate za malega kakšno srajčko? Ker haljica je ista, samo daljša... Pa si s tem pomagaš. Tudi z jopico si lahko pomagaš. Ovratnik je lahko ruski, da se ne matraš preveč.

http://www.kunateks.hr/slike/mala_150x200_mala_435x600_z_kutadanijela-_bijela_strukirana_-samostojeci_ovratnik_ruska_kragna_jpg.jpg.jpg

Kapice so brez šiltkov, bolj podobne bivši titovki.

PS: zdaj sem komaj videla, da je tema odprta 2008. Skoraj me je kap, ko sem videla, da je "pust letos že 5.2."

Saj je 16.2., a ne?

čoko

Sporočilo je spremenil(a) čoko dne 25. 2010 17:58
Rimljanka, bo držalo! Za drugo polovico...in lani je držalo za isto polovico...pa nimaš kaj. Tako pač je. Noa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti