Jabolčna torta
Se strinajm z Vendy and co. Mi smo to vse dali skozi brez besed, kaj šele, da bi otroku rekli, da tega ne sme početi. Saj navsezadnje samo raziskuje svoje telo, ugotavlja neke zadeve. In če mu rečeš, da tega ne sme, mu začneš povzročati občutek krivde. Lepo mirno spreglej, ravnaj, kot so ti že svetovale, pa bo vse na svojem mestu.
A se ti nikdar nisi dotaknila občutljivih delov svojega telesa? Kako pa si potem vedela, kaj je lepo in ikaj ne? Ko se pogovarjamo s svojimi otroki, ne bi smeli pozabiti, da smo tudi sami včasih bili otroci....Je pa hudo, če si se ti v otroštvu ob dotikanju počutila krivo.
Mamamia
mamamiaJa, mamica, bi tako pisala in govorila, ker imam sina in hčer, ki sta to fazo na (verjetno) podoben način dala skozi. Saj so babice tulile, naj se ne prijemata, pa smo se zmenili, da bomo ravnali drugače. In smo in je obdobje minilo.
Ravno zato je treba odmolčati, ker je otrok premajhen, da mu vse razložiš. Se pa hitro pkaže priložnost, ko se v šolizačne spolna vzgoja. In takrat se tudi te stvari postavijo na svoje mesto, če se le starši ne skrivajo in ne sprenevedajo ter izmotavaja, s tem pa otroka delajo samo še bolj radovednega in negotovega. Da mora potem odgovore iskati na ulici in ponetu, kjer pa se res skrivajo pasti.
Je pa res, da imamo do spolnosti sila različne odnose in kar hitro se da iz pisanja razbrati, komu česa manjka. Dajmo punce en petelinji zajtrk, pa bo dan še lepši, verjemite.
Mamamia
mamamia| mamica03 je napisal/a: |
Pa zakaj za vraga vsi podpirate to besedičenje in nakladanje neke Vandeline jr. Sploh mi ne gre v glavo mamica03 |
Zato, ker je napisala tisto kar je res. Tudi jaz se strinjam z njo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom