Pozdravljeni, za roj. dan sem dobila juicer in zdaj poizvedujem za knjižico, ki je priložena power juicerju iz TV reklame. Mi lahko kdo pomaga?
ditka
Pozdravljeni, za roj. dan sem dobila juicer in zdaj poizvedujem za knjižico, ki je priložena power juicerju iz TV reklame. Mi lahko kdo pomaga?
ditka
jessy6, prijaznost pa ni tvoja odlika! In očitno nimaš pojma, kaj je olika.
In ne reci, da se ves ananas pretvori v sok. Zakaj pa potem sočiti? Poješ pač ananas, pa elektriko, vodo, delo, čas,....prihraniš.
Ditka, če najdem - ti skopiram? Imajo pa res v vseh Špar trgovina in so kar prijazni, če rečeš, da si izdelek tam kupil pa ni tega bilo poleg in naredijo kopijo.
Aja, tudi sama sem sprobala narediti kar največ soka iz banan pa je zgleda sestava sadeža tiste sorte, ko ne da veliko soka.
Najboljša so seveda jabolka, pomaranče, ananas, .....rdeča pesa, korenček...
Zdi se mi , da je odpada zelo malo. Tisto drobno se razprši po posodi; velikokrat ostanke jabolk (kar ostane od sočenja v sokovniku, da se razumemo, ne peclje...)shranim in zamrznem in so fina zadevica za štrudelj.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Bowla s kozicami