18. okt 2010 10:50
Hvala Moderator, priznam, včasih premalo pogledam . Tudi sem že preveril kako gre to z javnim profilom , skratka, hvala za opozorila in pomoč lp hedonist
18. okt 2010 10:50
Hvala Moderator, priznam, včasih premalo pogledam . Tudi sem že preveril kako gre to z javnim profilom , skratka, hvala za opozorila in pomoč lp hedonist
5. jun 2013 19:42
Kam kaj dobrega pojesti v Piranu Izoli ali portorožu za zmerno ceno pa da ni ravno pizza.
Suzi
5. jun 2013 20:07
Še nikoli razočarana v Santa Lucii v Luciji. Ni bogvekaj interier, ampak hrana vse odtehta. Tudi osebje je izredno prijazno. Se mi zdi, da so jo počasi začeli odkrivati tudi italijanski turisti. Ko sem v Portorožu, zavijem samo tja. Cene so smešne proti cenam v centru Portoroža. Ponudba pa pašta, pica, tudi meso se najde.
Gigi_84
6. jun 2013 16:29
Pizzerija Gušt v Izoli:)
Dolores
6. jun 2013 16:46
Tudi mi smo v Guštu zelo dobro jedli in zelo normalne cene.
irena66
6. jun 2013 16:56
Meni je vedno všeč v gostilni Istra v Izoli. Imajo kar pestro ponudbo (ribe, ostalo meso, testenine pa tudi pizze), hrana je dobra, lokacija je super, ker je v središču Izole, cene pa zelo ugodne. Vedno, ko sem v Izoli (to je zadnjih nekaj let po nekaj dni), grem jest tja.
JJ
6. jun 2013 17:03
Ribja kantina Santalucia v Portorožu, nasproti garažne hiše Hotela Metropol, pri tenisu. Cene zmerne, hrana odlična. Imajo rezance s tartufi in škampi, da dol padeš (od sitosti in dobrote).
Fritolin v centru Portoroža, pod Splošno plovbo. Taka majhna preprosta gostilnica, strežejo ribje jedi.
v Piranu pizzeria Batana, na tartinijevem trgu. Pizze pečejo v električni pečici in so lepe debele, z odlično skorjico.
Ostale ribje restavracije v Piranu niso nevem kaj, mogoče še najbolj solidna Pavel II.
Gušt v Izoli je tudi OK, potrjujem ostalim.
Paperina
6. jun 2013 17:27
Primavera v Izoli je tudi super ...
Binko83
15. dec 2013 13:23
+1 za Sidro v Izoli. Bil včeraj in hrana, postrežba, prijaznost ... občutje nasploh, top! Cena je bila primerna... vendar vse vredno vsakega centa!
Ne šparat pri predjedi, hladna morska hrana, s paštetkami je bila naravnost fantastična! Priporočam!
Rok JakličKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom