Morda vas zanima

.................da se v Leclerku v Ljubljani dobi popsebna izdaja revije DOBER TEK, DOMAČE SLAŠČICE. V naši vasi je namreč, revije zmanjkalo ( menda ) isti dan ( vsaj v tistih dveh trafikah kje sem vprašal ).

Drugač se mi zdi, da je revija v redu ( vsaj za sladkosnede, če je morebit kakšen ), vredi tistega jurja kolk stane ( za vas ki računate že po novem:  € 4,2 .

ežoj

Ja, revija je res super, se ti kar sline cedijo ko gledaš tiste slikice. andreja č.
Že preiskušenih nekaj receptov iz nje in vam povem, za prste oblizat LP. gerna
A ja, imajo še sir cheddar ( prej sem ga večkrat brezuspešno ) iskal. ežoj
Ežoj, cheddar na zalogo, pa bodo tudi manj obilne prostovoljke prišle v poštev za silvestrovanje. Ti jih samo pridno pitaj s cheddarjem in bodo do 1. ravno prav okrogle. fresh
Ja, jaz sem kupila že konec novembra 3 izvode, še za prijateljice. Noter so božanske reči,...njami. Jelenckova

Soseda,

jaz sem tudi kupil 3 izvode ( sicer za mene le enega, dva za " ta mlade " ).

A ja, pa v Leclerku imajo tudi ribe ( če morda niste vedeli ). 

ežoj
Je pa večina receptov, ki so v reviji, bila objavljena že v knjigi, ki jo je prav tako izdala založba Dedal... tako da ... kdor je zamudil revijo, lahko recepte naštudira tudi v knjižnici :) Irena
He, he, he, v Leclercu (LJ) sem ujagala še zadnji izvod te revije. Baje je šla en dva tri :)
Zakaj se pa rabi ta cheddar, kar tako za jest ali kaj posebnega ustvarjate z njim? jade
Vsi recepti so izšli v posameznih številkah čez leto. Če kdo karkoli potrebuje, lahko pošljem. Mamamia  mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti