Poizkuševalec

Ežoj, ežoj, pa zopet ežoj. Pa kaj ima on, takšneeega, kar jaz nimam ?! (brez mis. asociacij prs.). Vam povem, to mora biti kaki lisjak. Z veliko kilometrino, kar se žensk tiče. Točno ve, kdaj mora na katero struno zaigrati, da se medi. Vse bolj se mi dozdeva, da bi on "sam za enkrat". Je tam, na prijavah za pležuhanje, že tumpiko nagovarjal, da bi samo enosmerno vozovnico do Pohorja kupil. Pa ste ve sigurne, da zna možakar sploh jajce na oko speči ? Kaj pa če je v resnici abonent v menzi ? Je ena napisala : na baklave nas je ujel. Res, da v našem varaši ni postlaščičarnice, je pa 10km vstran. Bi tudi sam spekel baklavo. "Kod Abdije" jih imajo toliko, da jih celo prodajajo. Prilepljeni link ni bil pravi. Nič več mi ni jasno..., je katera voodoo name poslala http://www.genspot.com/Blogs/ShowBlog.aspx?blog_id=1 srečen L Mali varaš P
A kaj ima ežoj kar ti nimaš? z eno besedo bom povedala vse: PAMET!!! Lep dan in veliko se smejte

za Simono.

Ežoj, popravljam gospoda v mladeniča, saj se res boljše sliši.

Loni Makaroni Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 20. jan 2008 19:17:56
Varaš, jaz te m šla tožit, zeke si mojo podobo vsim pokazo! Tvoja Anči! tumpika
Ka keri ve, kda so uradne vure na sodišči? tumpika

Kaj tožit, ti kar konkretno ukrepaj!!!!

Loni Makaroni
Na g..., pa hitro zbežat , po moje on tudi tako hitro teče, kot dela (sej veš, tist zajčnik). Kaj si češ stroške na sodišču delat Ognjič
Joj, ne bi upala vdarit. Ka pa če je lepi? tumpika
še vedno se išče Peugeot ima
Peugeot, tudi na naši strani pikica82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti