Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Jade, draga, še preden si ga prebrala si vedela, kaj mislim... saj imaš tri otroke, kajne?
Fresh, tudi jaz sem pomislila, da nas je dortejaa hotela vprašati, kam naj se data, po predlogih za toplice ali kaj vem kam vse. Pa saj ravno to mi daje misliti - če si z nekom na isti valovni dolžini, se v trenutku zmeniš, kam, kaj in kako.
In jaz, ki imam že skoraj 30 letni staž z enim te istim (jezus, menjat bo treba...), pritrjujem mnogim Vendelinim navedbam - če je med dvema neka vez, se dajo ista vrpašanja vsake toliko let na novo predebatirat. In marsikaj drugače ovrednotiti, pa zveza s tem nič ne izgublja. Z leti zaljubljenost mine, strast ima tudi več pojavnih oblik, pogledi se nam spreminjajo in vrednostne lestvice tudi - in v taki zvezi ni nikoli dolgčas.
Tu se mi zdi, da je point. Da do vprašanja neznancem, kako pregnati skupne ure z nekom, sploh ne bi smelo biti. Ampak, zelo smo si različni, Povedala sem svoje mnenje, nikakor pa ne trdim, da imam prav, saj sodim le po svojih izkušnjah, ne po izkušnjah tistih, ki jih ne poznam.
Smo pač udeleženci debate nekaj sklepali in potem o tem pisali. Dorotejaa pa edina ve, s čem od vsega tega si lahko pomaga.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton