30. okt 2011 13:59
Sicer pri Pitončici nisem naročila oblat,ampak nekaj podobnega,ti lahko povem,da zapakira zelo dobro in da ni poškodb
kriznana
30. okt 2011 13:59
Sicer pri Pitončici nisem naročila oblat,ampak nekaj podobnega,ti lahko povem,da zapakira zelo dobro in da ni poškodb
kriznana
30. okt 2011 14:35
Oaza je napisal/a: |
Kako si prijazna! :) Se priporočam, Pitončico bom pa tudi kontaktirala. Ali se med (poštnim) pošiljanjem lahko poškodujejo ali so bolj "trpežne" sorte? Mamamia, si ti iz MB?
|
Ja, sem iz Maribora. Pa ne da ti tudi?
lp
mamamia
30. okt 2011 16:07
Ne, iz Velenja. Je pa čez teden v MB moja "ta mlada" in bi mogoče ob priliki lahko naredile prevzem.
LP, Oaza
25. sep 2013 22:08
Če bi kdo sveže oblati, naj se javi na zs,
lp
Pitončica
6. jun 2016 12:32
Če koga zanima, sem danes v E.Leclercu v Ljubljani kupila sveže kore za rozen torto, rok veljavnosti 2019, cena 3.06 eura. Imajo pa tudi medene kore in sladke kore za torto (madžarica).
LP
kača
7. jun 2016 18:17
Pa smo si v leclarcu naredili zalog kor.Upam pa,da jih bodo imeli v stalni ponudbi.Kača hvala da si nam povedala kje se jih vsaj trenutno dobi
chappy
7. jun 2016 18:51
http://www.dekoracijasladic.si/k/266/Kore
SMARTY1
7. jun 2016 21:30
Smarty1, preko dekoracije sladic sem jih tudi jaz pred časom že naročila, sem bila pa prijetno presenečena, ko sem jih zagledala v E.Leclercu, saj sem tik pred zdajci, precej nepričakovano "dobila za nalogo" pripravo slaščic za eno večje praznovanje (70 let lovske družine, katere član je moj mož). Očitno sem jih v preteklosti malce razvadila s sladkimi izdelki, pa so si ponovno zaželeli nekaj, kar so v preteklosti že okusili. Zato sem bila prijetno presenečena, ko sem jih zagledala na policah trgovine, saj bom zdaj brez težav naredila nekaj pladnjev za praznovanje.
kača
8. jun 2016 20:19
Na dekoraciji sladic sem jih že naročila,a ker sem iz Ljubljane se mi jih leclarcu bolj splača vzet.Najbrž bomo ene za vikend spravili v promet
chappy
16. jun 2016 10:34
Dobra informacija, da imajo te kore tudi v LECLERCU. V Srbiji se dobijo tudi medene kore (zraven je recept) in so odlične. Zadnjič pa sem v Srbiji nabavila tudi beze kore (iz beljaka) a še nisem preizkusila. Morda bo iz njih enkrat padla kaka torta Kiew.
SweetieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami