Zavese-izmera na domu

neznan uporabnik

tema odprta - 30. nov 2007 13:30 | ogledi: 4.627 | odgovori: 13

Kakšne izkušnje imate z izmero in naročilom zaves in karnis pri vas doma, npr. z Velano, Lanom ali katerim drugim ponudnikom teh storitev. Zanimajo me tako dobre in tudi malo manj dobre (beri slabe) izkušnje, ker se nikakor ne morem odločiti koga poklicati...

Hvala

zoja1

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

30. nov 2007 13:56

v velani so zelo dragi,poglej mali po netu,veliko šivilj ima predstavljene zelo dobre ideje,in tudi svetuje kje so dobri materiali in ugodne cene.Ima pa Lan zelo kvaliteten material.cenovno ne vem,malo povprašaj še drugje,odvisno iz karterega konca si,vendar je prestolnica zelo draga. anaeva

antonija8  

član od: 13.12.2005

sporočila: 325

30. nov 2007 14:49

Midva sva jih naročila v Postojni - Kronos pri go. Alenki. Okna sva kar fotografirala in napisala točne izmere. Izbrala sva materijale, nama pa je zelo svetovala in pokazala mnogo varijant. Tu so nama šivali že pred dvanajstimi leti, pa so nama res lepo naredili, še sedaj po toliko letih so zavese lepe in predvsem uporabne, pa sva se vse eno odločila za nove. pozdrav, antonija

neznan uporabnik

30. nov 2007 20:20

A nima nobena več novih zaves? zoja1

menci  

član od: 26.2.2006

sporočila: 84

30. nov 2007 22:55

Lokadekor iz Šk.loke, pridejo pomerit, prinesejo s sabo vzorce (lahko si jih ogledaš tudi v njihovi trgovini v šk.loki ali v Medvodah), sešijejo, pridejo montirat karnise in zavese. So dragi, ampak zelo dobro svetujejo glede na velikost in opremo prostora. Imajo tudi preproge, povšterčke in ostale dekorativne predmete za stanovanje. Gospa, ki pride izmerit, obvlada svoj posel. Jaz sem bila zadovoljna. LP menci

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

1. dec 2007 4:05

V Murski Soboti firma PINK. Zelo lepo zašijejo im imajo res veliko , veliko izbiro. Pa še kvalitetne materijale in dobro izdelavo. Jaz sem lani pri njih dala šivati. Kyara

tasau  

član od: 24.8.2005

sporočila: 196

1. dec 2007 9:17

Vidva sa se odločila za Velano. Mogoče je res draga, ampak mislim, da se splača kupit malo boljše kvalitete, da se potem ne jeziš vsakič, ko pereš zavese.... Sva pa izmerila okna sama in dala mere šivilji. tasau

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 757

1. dec 2007 10:12

Tudi nam so naredili zavese v Loka dekorju. Vse ostalo je povedala Menci. Obrni se na gospo Natalijo. barbara9

anaeva  

1. dec 2007 10:57

Vkateri konec Slovenije pa gredo te zavese,nima pomena,da ti pišemo za lj,če si recimo iz Ptuja. anaeva

neznan uporabnik

1. dec 2007 11:44

Ja, prav imaš. Sem iz okolice Ljubljane, smer Dolenjska. Taku, de zdej vejste. Lp zoja1

anaeva  

1. dec 2007 15:46

Jaz sem zavese naredila sama,blago sem kupila v trgovini Mrava v Cerknici,nekaj blaga sem kupila tudi v trgovini Anvina na Vrhniki,tam imajo tudi šiviljo,ki ti tudi svetuje in sešije,sem pa nedolgo nazaj videla v Lj v Obi trgovini zelo lepe zavese,ki ti jih tudi ZASTONJ sešijejo.Sama imam bolj naravne materiale kot so bambaž in čipke,najraje Idrijska ali pa kakšna druga druga tudi.Ideje sem dobila v revijah,na netu in tudi od šivilj.Dobre ideje in niti ne tako drage ima tudi Quelle ali Otto,pa tudi La REdute ali kaj drugega,saj tega je sedaj zelo veliko. anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti