Domač liker
Jaz delam medico tudi z akacijevim medoom. Pride zelo dobra. Ampak, če pa še bolj pomislim, sem pa medico delala tudi že s hojevim, žajbljevim, gozdnim, lipovim in smrekovim. Edino iz sivkinega medu še nisem delala. Ampak po moje tudi iz sivkinega medu narejena medica ni za stran vržt. Ne bi pa predlagala kostanjevega, ker taka medica zagreni. Če pa ima kdo rad, da zagreni, pa seveda ni nobenih ovir. Po tem lahko sklepate, da pri nas naredimo mnogo medice. In lahko sklepate tudi to, da je jade imela prav - dober je vsak čebelji med, dietni in iz regrata pa seveda ne - ta dva pa seveda nista čebelja. Zato ni treba nič hude krvi.
LP
cervus| vanilija76 je napisal/a: |
| Jelenčkova ali zaupaš lešnikov liker? |
| barb* je napisal/a: |
| Mene pa zanima karamelni liker, drugače je pa vanilijev liker iz baze res dober. barb* |
Vanilija, pripravim ga na isti način, kot je opisala darjah, temu jaz pravim medeno žganje, kar je po moje isto kot medica. "Strokovnjaki" naj oprostijo, če mislim narobe. Sama to žganje samo poizkusim, ker pač ne maram tega okusa.
Rimljanka, nisem mislila nič takega, ampak takšne pripombe mi gredo na živce in sem človek, ki to napiše, sicer pa nič osebnega.
Madonca so eni resni in občutljivi.
Jade, pejd drugič raje meni na živce
![]()
stana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polnjene paprike

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev