14. mar 2013 7:13
Hvala lepa za pomoč vsem. Res bi radi prodali bučno olje, saj ga imamo nekaj preveč in ni fajn da bi dolgo stalo doma. Je pa sveže 100% bučno olje, pridelano na štajerskem. Če kogar zanima, naj mi piše na zasebno.
LP
Merjinaa
14. mar 2013 7:13
Hvala lepa za pomoč vsem. Res bi radi prodali bučno olje, saj ga imamo nekaj preveč in ni fajn da bi dolgo stalo doma. Je pa sveže 100% bučno olje, pridelano na štajerskem. Če kogar zanima, naj mi piše na zasebno.
LP
Merjinaa
14. mar 2013 15:21
Spoštovana Merjinaa !
Tudi midva z možem obužujeva bučno olje. Dam ga na vsako solato . Tudi ko kuham bučno juho dodam par kapljic odlično.Uporabljam pa samo 100% olje. Moža se ne da okrog prnest se spozna na olje. Zanima me iz katerega kraja ste in kakšna je cena. L.p
dolenc52
14. mar 2013 18:24
Pozdravljeni,
Dolenc52, odgovarjam vam na zasebno sporočilo.
Lep pozdrav
Merjinaa
14. mar 2013 18:29
Lahko prosim tudi meni sporočite ceno in lokacijo? Hvala.
s0ncek*
15. mar 2013 6:05
Bučno olje, njami! Ampak naj mi nekdo pove, kako ga spraviti iz oblačil! Imam ga namreč na vseh službenih predpasnikih....,poiskusila sem že z Varekino!
kvačkarica
15. mar 2013 6:16
Predpasnike daš na . Sončna svetloba razgradi barvilo.
rimljanka
15. mar 2013 6:43
Hvala Rimljanka, upam, da bo delovalo, zelena barva mi je res všeč, ampak ne na belem!
kvačkarica
15. mar 2013 11:37
Samo na sonce obesiš predpasnike 100% ne bo več madežev preizkušeno.
dolenc52
16. mar 2013 19:24
Jaz obožujem bučno olje,štajerka pač.Nečak nekje iz prekmurja nosi bučno olje.Do sedaj je bilo ok.no tudi sedaj ima lep vonj okus, a se mi zdi nekam redko.Kako naj drugače povem bolj redko teče. kot je včasih.Kaj mislite vi ,je preveč belega dodano ali kaj.
dari
16. mar 2013 20:36
Dari pravilno sklepaš, pa tudi barvo malo opazuj. Sosed mi ga nabavlja v Avstriji, po barvi je skorajda črno, da ne omenjam gostote!
kvačkaricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Curry riž s tofujem