Poznam to dieto iz KC-ja in večina ljudi nima prav dobrega mnenja o njej. Na sploh nobene kratkotrajne diete niso uspešne, ker se potem spet zrediš nazaj, ko nehaš enkrat jesti po njej.
Najbolje je, da začnete spreminjati stvari v svoji glavi. Jaz in moj fant se redno ukvarjava s fitnesom in moram reči prvo; sem v 1/2 leta izgubila cca 7 kg in na sploh se počutim krasno. Ne zbolim več ob prvem prepihu.. Moj fant tudi že preveč zdravo je, jaz tu in tja privoščim tudi kaj pregrešnega, ampak nič hudega. Znam tudi zelo zvito dobre recepte preoblikovati v ZDRAVE RECEPTE. Samo vedeti moraš kaj je bolj zdravo zate (maslo ali arašidovo olje namesto margarine, moka tip 850, suho sadje..) V glavnem moj način je naslednji; jem na približno vsake 3 ure (5x dnevno). Zjutraj zajtrk: kosmiči z mlekom, malica: tuna v konzervi, kos črnega kruha in jogurt z manj maščob, kosilo: piščančji ali puranji zrezek (pečen brez maščobe), testenine, solata, 2 malica: sadje (sedaj veliko melone in lubenice) in večerja: solata s fižolom ali jajci.. Čez cel dan spijem vsaj 2-3 l vode in rezultati so tu. Vzdržujem svoje kilograme, ki jih nisem zgubila čez noč, pa saj se tudi niso čez noč nabrali.
Upam, da vas nisem preveč utrudila in da bo kaj koristnega tudi za vas..
LP
Kate