| WRAN51 je napisal/a: |
| avto je potrebno kasko zavarovati,seveda fiati odpadejo nihče jih ne krade pa še toča se jih obide.pa lep pozdrav.[pingvin] hmm |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
| WRAN51 je napisal/a: |
| avto je potrebno kasko zavarovati,seveda fiati odpadejo nihče jih ne krade pa še toča se jih obide.pa lep pozdrav.[pingvin] hmm |
| Kozmeja je napisal/a: |
| Če imaš dovolj denarja za morebitno popravilo avtomobila (ali celo za nakup novega), potem nima smisla, da zavaruješ svoj avto tudi kasko. Jaz osebno svoj avto vedno zavarujem kasko, ker vem, da lažje zberem tisti denar, ki ga letno plačam za to zadevo, kot pa, če (in upam, da bo vedno ostalo pri 'če') bi ga mogla zbrat za popravilo razbitega avta. Nesreča pa se lahko zgodi zelo hitro, čeprav paziš. Moj apa vto bo kmalu dosegel lepo pravljično število let (7). Kozmeja |
Gre za prometno nesrečo in izplačilo materialne škode.... Namreč, zavarovalnica mi je priznala totalko za avto in mi poslala poravnavo za katero menim, da je občutno prenizka saj je bil avto lepo ohranjen in tudi prevoženih km ni imel veliko, čeprav je bil star že pet let. Ker verjamem, da je kdo od vas že imel kdaj podobno težavo -torej, da se je na prejeto poravnavo pritožil zavarovalnici, bi vsakega, ki bere ta post iskreno prosila za pomoč. Zanima me kaj vse ste napisali v to pritožbo. Lahko mi svojo pritožbo pošljete na moj mail saj bi rada v pritožbi napisala čimveč. Hvala vsem še enkrat v naprej....če pa nimate pritožbe pa je dobrodošla vsakršna ideja kaj naj napišem, da bi mi vsaj za 10 % dvignili poravnavo.
Madonca nič nisem kriva v nesreči, pa si moram popravilo deloma plačati tudi iz lastnega žepa čeprav že vse življenje plačujem kasko...a ni to žalostno?
Iča
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Orehova rolada