Pozdravljeni!
Imam 4 leta star Fiat Punto in do sedaj sem imela vsako leto kasko zavarovanje. kaj mi svetujete? Naj ga tako zavarujem tudi letos? Se to sploh splača glede na starost avtomobila?
Hvala in lep pozdrav!
Romanad
Pozdravljeni!
Imam 4 leta star Fiat Punto in do sedaj sem imela vsako leto kasko zavarovanje. kaj mi svetujete? Naj ga tako zavarujem tudi letos? Se to sploh splača glede na starost avtomobila?
Hvala in lep pozdrav!
Romanad
Ne vem, če se ti izide račun. Vsaj mi avtomobilov, starejših od dveh let, ne zavarujemo kasko, ampak izberemo poleg osnovnega zavarovanja še nekaj kombinacij za škodne primere, ki so najbolj pogosti: stekla, ogledala,luči, pa zoper poškodbe vozila s strani neznane osebe in podobno.
Dobro, določen riziko vedno obstaja, da se raztreščiš brez kaskega, ampak vseeno. Malo se posvetuj z zavarovalnim agentom, ti poznajo malo morje zank in pasti vseh mogočih zavarovanj. Mamamia
mamamiaHvala Mamamia se bom pozanimala.
Lep dan ti želim!
Romanad
| mamamia je napisal/a: |
Ne vem, če se ti izide račun. Vsaj mi avtomobilov, starejših od dveh let, ne zavarujemo kasko, ampak izberemo poleg osnovnega zavarovanja še nekaj kombinacij za škodne primere, ki so najbolj pogosti: stekla, ogledala,luči, pa zoper poškodbe vozila s strani neznane osebe in podobno. Dobro, določen riziko vedno obstaja, da se raztreščiš brez kaskega, ampak vseeno. Malo se posvetuj z zavarovalnim agentom, ti poznajo malo morje zank in pasti vseh mogočih zavarovanj. Mamamia mamamia |
Priporočam, da si Splošne pogoje, ki spadajo k zavarovanju, natančno preberete.
Sploh tisto, kar izkjučuje izplačilo.
Bognedaj, da vam pogojev ne dajo, ker so del police.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Nevzhajana orehova potica