Pečica za na pult
ally82, od jutri naprej je v Leclercu akcija za take pečice, kot jih imajo občasno v Hoferju. Preverjeno so OK. Moja kolegica peče v njih tudi kruh, potičke,....... Za res mali denar so. V Hoferju so imeli običajno bele in srebrne, kako bo v Leclercu, ne vem. Cena je pa itak samo približno 21 €.
Aja, pa potem kupi mami zraven še kak primerno velik (majhen) pekaček, pečica ima samo enega nizkega. Saj izbira visokih ni tako majhna. Sem ravnokar dobila od kolegice (ki ima tako pečico) enega firme Zenker (25 x 7 cm, idelaen za tako pečico.
Pa uspešen nakup.
Aja, še en nasvet: če le imate možnost, prvič prižgite (kot je v navodilih) prazno pečico nekje zunaj, ker res neprijetno smrdi, ko se vsa ona zaščita sežiga. Ampak potem pa deluje sto na uro.
| Nikita je napisal/a: |
| Ali lahko poveš katero pečico si kupila za mamo ally82, in kako se obnese? Nikita |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zelenjavna zloženka

Fini mini Bamboloni