| sara.vidmar je napisal/a: |
| He he, kaj pa tisto, ko čistijo šipe ... špricajo s čistilom, med šipami reže, čistilo leti direkt na razrezane salame, ki so razstavljene spodaj.
Videla na lastne oči. |

| sara.vidmar je napisal/a: |
| He he, kaj pa tisto, ko čistijo šipe ... špricajo s čistilom, med šipami reže, čistilo leti direkt na razrezane salame, ki so razstavljene spodaj.
Videla na lastne oči. |
Me čisto resno zanima, kako to, da sploh še živimo, mi, ki smo že v prejšnjem stoletju (pardon, tisočletju) polnoletnost dosegli.
Mi, ki so nam bombone natehtali v škrnicelj iz na roke zvitega papirja, salamo z nožem na leseni deski narezali (če smo si jo sploh privoščili). In, pomislite, v časih, ko sploh niso obstajale gumijaste rokavice.
Se čisto resno in pogosto vprašam, kaj je z mano narobe (in s številnimi moje starosti), da nimam nobenih alergij, da je redkost kak prehlad (pa sem ves čas med množico potencialnih (in dejanskih) prenašalcev virusov in bakterij.............
Če vas take stvari (se strinjam z escado, higiena da, paranoično pretiravanje z njo pač ne) tako zelo motijo, pač kupujte narezano salamo, sir, kruh,....vakumsko pakirano.
Česar ne vidiš, to pač ne boli.
Davno tega je legendarni zdravnik, gospod Hodalič imel v Jani svojo rubriko. Enkrat (najbrž ne samo enkrat, no) je napisal: Čistoča je pol zdravja, umazanija pa druga pol.
Če je kaj res, je to res.
rimljanka, a zakaj nam nič ni in še vedno živimo???? Ja, ti bi pa res morala vedeti: kopriva ne pozebe! ![]()
LP
cervusRimljanka,
jaz že prekleto hudo mislim, da sem res nek krut konj in da sem živela v rimskem koloseju, tam nekje... pred našim štetjem, ko smo v eni roki jedli "pasjo" salamo v drugi pa kos kruha.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Jaffa torta