Vaje za hrbet

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

20. okt 2007 9:51

Eliptik ne obremenjuje hrbtenice. Na njem lahko vzravnano stojiš in ni problemov. Sonja

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

20. okt 2007 11:55

KetyP, jaz bi na tvojem mestu šla najprej k zdravniku, da ugotovi vzrok za bolečino. V svojem prispevku med drugim dr. Kajumov navaja, da že stara kitajska medicina omenja, da 80 % bolečin v hrbtenici izvira iz notranjih organov. To trditev lahko samo potrdim iz lastnih izkušenj. In sploh si še tako mlada, da je res pri tebi vprašanje, kaj je vzrok za težavo. Če pa si imela poškodbo, potem je pa drugače. To je moje mnenje, razmišljam logično, ni pa nujno, da je temu tako. Lp Lili lili A.

Pingvin  

član od: 8.4.2003

sporočila: 162

20. okt 2007 13:28

KetyP, ko te bo zares zagrabilo, boš že našla čas za organizirano vadbo.... No, saj ti nočem nič pridigati, zgolj moje mnenje. Pojdi na Body Pilates, organizirano vadbo, da te naučijo PRAVILNO izvajati vaje. Zelo dvomim, da se je mogoče pravilnega izvajanja vaj naučiti s CDjev ali knjig. Ko boš pa enkrat znala, ti bo organizirana vadba že prišla v kri in boš imela čas zanjo, ali pa boš nadaljevala s tem vsak dan doma. Poleg tega pa preveri svojo držo, čevlje, posteljno vzmetnico, sedenje na žogi oz. spinalis stolu. Za hrbtenico je zelo dobra vodna postelja. LP, Pija. Pingvin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti