Nočno močenje postelje
Kaj pa če bi tu in tam skuhala čaj iz kopriv in šentjanževke. Naj popije kakšno skodelico na dan. Če je kakkšna težava v mehurju, bo ta čajček izjemno dobro deloval. Brez umetnih zdravil, seveda.
Morda pa vseeno povprašaš, ali je v šoli kakšen neljub dogodek ali kaj takega drugi dan, ali pa je bilo...nekateri otroci pač čez dan to pozabijo, ko gredo spat pa jih začne malo glodat....
tittaVendelina, očetje se ukvarjajo s hčerkami. Večje so, več opravka si dajo okoli njih in padejo po tleh od začudenja, ko odkrijejo, da njihove deklice nosijo čipakste tangice....
Mame in sinovi so pa tako zveze posebne vrste. No, pri nas je bil tudi mož menda polulanec v otroških letih, pa je sina potoložali z besedami, češ tudi jaz sem v posteljo lulal, pa me danes poglej....
Boš videla, ko boš imela te izkušnje, koliko zanimivih, smešnih in anegdotičnih dogodkov se bo vrstilo, tudi v zvezi z lulanjem v posteljo (no, naš sin do tretjega leta niti kakati ni hotel drugam kot v hlače, le poleti je to počel v grmovju, ker mu je sosed na morju rekel, da je to bolje kot v hlače...).
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Tajski rdeči curry

Marmorni kolač