Me zanim, če ve katera za kakšno naravno domačo kremo proti celulitu,ker
te kupljene ne pomagajo nič,vsaj meni ne...
darja-
Me zanim, če ve katera za kakšno naravno domačo kremo proti celulitu,ker
te kupljene ne pomagajo nič,vsaj meni ne...
darja-
In lahko ga samo ublažiš, v celoti pa ne odpraviš. Če si nagnjena k temu, boš pač celo življenje počela, kar ti je dear Vendy položila na srce. Pa to seveda, da pijače z mehurčki niso priporočljive...
Moja hči ima celulit tako rekoč od rojstva. Deklica pije pretežno vodo (ne zavoljo celulita, ji pač najbolj tekne), se dokaj zdravo hrani, s športom se ukvarja, celulit je pa nenehno tu. Nasprotno ga pa jaz nimam niti za vzorec niti sem ga imela, ko sem bila vsaj 10 kg pretežka, pa sem takrat jedla in pila vse povprek...
Tako da je celulit in trudi, da ga odpravimo, splet vseh mogočih okoliščin: hrane, pijače, gibanja, ustrezne nege in gesnke zasnove.
Ob priemrni hrani, pijači in gibanju ti pa lahko pomagajo tudi v kakšnem kozmetičnem salonu, učinki so vidni, a terjajo tudi disciplino na daljši rok . Čudežev pa ni.
Mamamia
mamamia
Tako kot pravi mamamia, lahko oblažiš, odpraviš ga pa tudi na dolgi rok ne. Poleg hrane in redne rekreacije, je pomembno tudi pravilno dihanje in nestresno življenje, kar je v teh časih skoraj nemogoče. Vsekakor ima tukaj tudi genetska zasnova nekaj zraven.
So pa domači pripravki (če so pravilno pripravljeni) ravno tako učinkoviti kot kupljeni, le zvenečega imena komercialnih potez nimajo.
Za začetek upoštevaj nekaj napotkov že napisanega in privošči si kopeli iz bršljana (tudi mazila so narejena iz njegovega izvlečka) . In ne pozabi na mokro in suho ščetkanje, za prekrvavitev ..... Kar veliko dela, kaj ne?
kobra 1
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Najboljši limonini razpokančki