Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Masleni brizgani piškoti
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeČe mal kopiram/parafraziram:
- dva nista nikoli bila moja soseda, ena pa zdej ne živi v sosednjem stopnišču.
- eden je bil predsednik časopisneg sveta, kamor nisem v študentskih časih, ko se nisem ukvarjal z novinarstvom, pisal. Njegov šarm me pa ne bi ganil.
- z enim mi ni bilo treba po službeni dolžnosti sodelovati, lahko, da je bil čisto O.K.
- dveh ne poznam ( nikad čuo ), en pa je rasist
Tistega, ki se najbolj dere, sigurno ne bom volil.
Pa glede volitev: ena od pridobitev v kapitalizmu ( če ne edina ) je, da so volitve le pravica, ne pa tudi obveznost, za razliko od prejšnjega sistema, ko so volitve bile pravica in obveznost. Zadnjič sem bil na volišču na referendumu o samostojnosti. Kot je ena nekje zapisala: če bi volitve lahko kaj spremenile bi bile prepovedane. Pa nič ne reklamiram abstinence: kar pojdite na volitve ( in volite tistega, ki se najbolj dere ).
A ja, glede večerje: najrajši bi večerjal z Vendelino.
ežoj
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| jernej je napisal/a: |
| ežoj: Še kako resničen je tisti del, da če bi volitve kaj spremenile, bi bile prepovedane. [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Rezanci Barilla s slanino in gobami