Jagodni semifreddo
| KARMINA je napisal/a: |
| Sem doživela, ko sta upokojenca na blagajni pustila vso robo in odšla, ker nista zmogle blagajničarkine hitrosti. Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 17. jul 2008 13:23:12 |
klavdijaB, jaz v "mojem" Hoferju videvam vedno ene in iste trgovke. Oziroma v obeh, ki ju kolikor toliko redno obiskujem. Jin kar nekaj na vodez že poznam, na obeh lokacijah. In veččinoma si vzamejo čas tudi za nekja prijaznih besed, sploh v onem, ki ni v Ljubljani.
Ene se pritožujete nad hitrimi, druge nad počasnimi trgovkami. V v Lidlu in Hoferju je pač tak sistem kakršen je in trgovke tega sigurno ne bojo spremenile, ampak se morajo držati navodil. Pozabljate, da sta to diskonta in zato košaric ni, komur ne odgovarja, naj ne hodi noter. V našem Lidlu so skoz iste trgovke, prijazne, odzovejo so na vsako vprašanje in pomagajo, če se le da.
Včasih smo občasno šli v Hofer v Celovec in tam se lahko vidi, kaj je v resnici hitrost na blagajni. Te pri nas so še zmeraj precej počasnejše.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Rogljič Croque Madame