Ponovno hofer

Mislim,da imajo sedaj tak sistem vračila v vseh tujih trgovinah.Enako se je meni zgodilo v Kik-u v Celju. kriznana
in kaj ter moti? ne daš podatkov, ne dobiš denarja. kupci se morajo tut malo skulirat, ne pa samo na svoje pravice gledat, na dolžnosti pa viju viju camper66
v new yorkerju majo tko že vrsto let http://irenina-kuhinja.blogspot.com/
So taki časi, da si moraš prav zapomniti vse cene v različnih trgovinah. Nemalo sem bila presenečena prejšnji teden v Hoferju. Cene so kar "poskočile" navzgor. Pa še naj kdo reče, da "tuje" štacune ne dražijo artiklov. galja
Ja, res, tudi jaz sem ravno ta teden to opazila. Medtem, ko sem ravno malo prej pregledovala njihovo avstrijsko spletno stran in so enaki artikli cenejši kot pri nas.

No, enaki artikli so pa tudi pri nas cenejši kot pri njih.  Npr. tisti voziček iz aluminija za prevažat kajvemkaj.

lp

cervus
Gledala sem predvsem cene hrane, pa menda pi.kica tudi. Če me bo pot zanesla v Avstrijo, bom spet "einkaufala" v njihovem Hoferju, je cenejši. galja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti