| Jerneja USA je napisal/a: |
| No, pa se malo odstevanja, da boste v zivo videli, kako cas bezi. http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html Aha, pa se to. A ni res, da je Novo leto 2007 ze za nami? Ne mi zdaj se vi mozgane mesat. [kuza] Jerneja USA |

| Jerneja USA je napisal/a: |
| No, pa se malo odstevanja, da boste v zivo videli, kako cas bezi. http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html Aha, pa se to. A ni res, da je Novo leto 2007 ze za nami? Ne mi zdaj se vi mozgane mesat. [kuza] Jerneja USA |
| rimljanka je napisal/a: |
| Imaš prav, jerneja USA. Ampak, se mi dozdeva, da tebe bolj zanima konec oktobra 2007, kajneda? |
| Zara-Marisa je napisal/a: |
| Malčica, jaz sem bila predlani v termah Olimia. nisem bila cel teden, ampak 4 dni in je bilo ravno prav. malo smo hodili na sprehode, malo smo se kopali, žal je bilo premalo časa (in zanimanja) za savnanje, ampak to pa kdaj drugič. Za otroke zna biti zanimiv obisk čokoladnice ali pa Jelenovega grebena - to je v bistvu gostišče ali pač turistična kmetija, na kateri imajo veliko jelenov in košut. Imajo pa tudi neko čarovniško hišo (ne spomnim se prav dobro) v gozdu. No, te nimajo na omenjeni kmetiji, ampak na drugi strani hriba. Po cesti greš malo navkreber in potem je na levi strani v gozdu ena taka hiška, ki ima cel kup ene krame, ki poje, pleše, se hihita ... Skratka, zanimivo za otroke. |
Tole si imela v mislih, kajne Zara-Marisa?
| fleur je napisal/a: | ||
|
| Kajica je napisal/a: |
| hej iversonka! Jaz sem bila na tridnevnem Parizu s Palmo in je bilo super. Ravno prav, da zaužiješ pariški utrip, ki te zagotovo prepriča, da se še vedno vračaš. V Parizu je vedno lepo v vseh letnih časih. Mislim, da ima Palma sedaj kar nekaj poslovalnic po celotni Sloveniji, kjer se lahko prijaviš. Poglej na njihovo spletno stran. Sigurno ti priporočam ta Pariz. lep dan Kajica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Panakota z belo čokolado in penino