Bruschette s paradižnikom in kumarami
Hvala vsem za odgovore.
darjuške, nekaj jih je že zapisalo enako ( ne naredi napake kot jaz, ki sem kupila 2+2 ), tako da to verjetno bo držalo. Opremanje nove kuhinje pri meni bo čez par mesecev, ta čas si bom nabavil kuhalnik z eno indukcijsko ploščo in ga temeljito preizkusil. Pravzaprav je situacija hecna: kuhalna plošča s štirimi indukcijskimi kuhalniki stane ( zaokroženo ) cca 1000 €. potem bi pričakoval, da kuhalnik z eno ploščo stane cca 250 €, v resnici stane pa 60 €, kar izpade, da je zelo poceni.
ežojandrejka, dobi se tudi voke za na indukcijo, ga imam, sem šla enostavno z magnetom v akcijo.
Ribaracarak, jaz sem bila vsa vzhičena, ko sem dobila kafetiero za indukcijo, to je edina kava, ki jo pijem.
In kar se Gorenja tiče, mama ima vso njihovo mašinerijo, pomivalca nikoli več, ostalo BP. Pri nas je pa pralni kar hitro škripnil, čeprav mamin dela kot urca.
Loni MakaroniIn kaj če zmanjka elektirke sredi kuhanja???
Če mi zmanjka plina grem lepo v klet po drugo bombo in menjam. Elektrike pa ponavadi zmanjka kadar je najmanj treba.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Tajska rdeča curry pasta