Bučke s sirom
| Petra 1 je napisal/a: |
| ...ali pozna tu kdo na forumu koga, ki potrebuje pomoč...nebi na vrat na nos leteli tja in delali zmedo, sigurno se bi z dotičnim tudi dogovorili, kdaj in kako mu lahko pomagamo. Petra 1 |
Romanad je iz Braslovč...če ima katera njen GSM, ga lahko posreduje Petri
LP, V.Po izkušnjah iz Bovca, dam samo še direktno, na roko !!! Vprašajte "bovčane" kako so odplačevali denar, ki smo ga mi zbrali in kako se je pral denar na računa račun nesreče v Logu pod Mangrtom.
KO sta kriminalita brskala po mojih službenih papirjih, sta tako ali tako opravljala samo svoje delo, ker sta ga morala, a jima je bilo povsem jasno kaj se je dogajalo in kako se je kupčkal denar na račun nesrece v Avstrijo na poseben račun .... Raje nebi omenila, koliko miljonov SIT so izgubili obrtniki, ki niso nikoli dobili plačila za opravljeno delo, ki so ga opravljali na težko dostopnih krajih ....
Ne bom trdila, da ne zaupan nikomur več, a raje pomagam pomoči potrebnim sama ali skupno s prijatelji in verjamite, da smo to že večkrat storili.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Veganske palačinke