Suzanine palačinke
Ko je ravno omenjeno Posočje v pozitivni luči...
Pri meni ima ravno pomoč Posočju negativen prizvok. Morda imam napačno mnenje, vendar: ali je tam po toliko letih stanje že vzpostavljeno v takšno kot je bilo pred nesrečo?
lp veverica cakBravo Petra1, se absolutno strinjam s teboj.
Ne razumem zakaj bi se moral nekdo trkati po prsih. Če pa mu to paše in prej naredi nekaj koristnega za nekoga, pa naj to kar počne.
Humanitarnim organizacijam, katere so že objavile svoje TRR, ne zaupam.
Pa še takole je z denarjem: če ima nekdo odveč npr.kuhinjske elemente in jih je pripravljen odstopiti nekomu, ki jih potrebuje, zakaj ne? Obstaja namreč zelo velika verjetnost (vsaj po mojem mnenju), da ta isti človek ni sposoben oz. pripravljen nakazati toliko denarja, da bi lahko kupili novo kuhinjo.
lp veverica cak
Katti je nekje iz Škofje Loke ali okolice. Nič se ne oglasi, upam, da je samo prezaposlena, ne pa brez elektrike in interneta.
Cilalili A., ne najlažje za nas, ampak najbolj primerno v tem trenutku.
Semza to, da z obleko, obutvijo , posodo in še čem pomagamo, ampak takrat, ko so razmere za to, sicer pa samo neposredno tistim, ki jih poznamo. A zdaj sam z avtom riniti tja bi bilo nesmiselno, ker je tako težav že dovolj in bi bili mi, ki bi na lastno pest šli tja, res samo za zgago in to v času, ko ljudje potrebujejo najnujnejšo pomoč.
Jaz se bom odzvala, ko bodo na to pozvali, v tem času pa denar. Srčnost je sicer lepa lastnost, a če pretiravamo, je lahko kontraproduktivna. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)