V našem podjetju smo se tudi odločili da denar namesto za novoletne voščilnice nakažemo v Železnike kot solidarnostno pomoč.
Glede ostale pomoči pa samo naprošajo da se jo do nadaljnega ne pošilja ker so skladišča polna.
nsns

Kitajski kruh
| barbara9 je napisal/a: |
| Cila, s tem mailom je vse ok! Osebno poznam gdč. Žitnik, iz Železnikov je in se je tako angažirala pri dostavi pomoči v Železnike, da z vsem spoštovanjem o tem mladem dekletu, ki mu ni vseeno za druge. Tudi jaz sem pripravila stvari, za katere je dejala, da jih še potrebujejo. barbara9 |
Barbara9, hvala za informacijo.
Cila| menci je napisal/a: |
| Vsi bi dali komu, ki ga poznate v roke, pa naj bo to obleka, obutev, gospodinjski aparati. |
Menci, saj ni bilo mišljeno tako dobesedno "nekomu, ki ga poznamo v roke", kot si ti povzela. Meni se zdi bistvenega pomena, da ljudje dobijo direktno v roke, tisti, ki potrebujejo. Gre le za to, da mora te ljudi nekdo "poznati" (beri: biti njihov sovaščan), da lahko ve kaj potrebujejo in jim potem potrebno razdeli.
lp veverica cakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Hačapuri - gruzijski kruh