Bučni mufini s kremastim nadevom
Kje pa ti kupuješ cucumber/melon, daabul ? Jaz sem šla čez lužo ponj...
Jaz uporabljam parfum za v službo. Pa ne preveč, da se me ne zavoha že čez km... Za vikend kaj bolj lahkotnega, kaj čisto drugega za v gledališče, če greva ven, spet kaj drugega... zato jih imam kar nekaj. Me pa moti to, da parfum ostane na šalu, cunje že perem po enkratnem nošenju, šal pa... In posledično perem tudi šale kot nora, da izničim vonj po parfumu...
lidkaParfem Gabriele Sabatini mi je kar najbolj všeč. Svež je in res prijetno diši. Pa ni drag, v tem se strinjam s Scorpy.
D&G Ligh blue pa je bil vonj, ki sem ga iskala verjetno več kot pet let. Na izletu po Benetkah sem bežno zavonjala to dišavo na neki ženski. Urejena ženska in vonj je bil kot pisan zanjo. V nosu mi je ostal in verjetno sem izbirala med napačnimi, da ga nisem našla. Potem pa nenadoma v službi - naša računovodkinja.
No, našla, kupila, uporabljala verjetno kar nekaj časa. brez tega vonja se nisem počutila srečna, niti cela, niti zadovoljna, ...kot droga, vam rečem.
Po porodu pa čisto druga zgodba. Na bruhanje mi gre, ko ga zavonjam. Vstran sem zmetala prazne in še polno flaško, ker nisem zmogla niti pogleda na to dišavo. In po enem letu in pol še vedno ni niti sledu prejšnje obsedenosti za D&G Ligh blue .
Smešno, kajne? Se je kateri od vas tudi kaj takega zgodilo? Mislim na parfeme, s hrano vemo kako je .....
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način