Ideja za torto

Aja kakšne podstavke si to uporabila. Sem gledala na spletno stran sve i svašta pa ne morem ugotoviti kateri podstavki so to. jade
Ja, mene tudi podstavki zanimajo in 100% podpiram Jade, da nam pokažeš svoj album in kar celotno zbirko tortic. :) *petra*
Nič lena bit, si predstavljal, da te to full veseli in, da komaj čakaš, da jih vse zbereš v album in pokažeš nam laikom. jade

Ma saj ne mislim danesssssss. Ampak enkrat, ko boš imela čas. Nič ne zamerimo, samo fehtamo.

jade
Unicorn, me bomo že počakale, ti kar v miru, ko boš imela čas. *petra*
Jaz sem enkrat že dala gor spider man torto. Aja, pa barby torto imam med recepti. Bom pa naslednje bolj slikala, ker sem jih začela delati s tičino maso, prej so ble pa take smetanaste. *petra*
Za tečaj pa...jaz sem za...ampak jaz bi eno tako poročno, večnadstropno.... *petra*
http://www.kulinarika.net/forum/forum.asp?FORUM_ID=2&of *petra*
Spidermana imaš link. Za večnadstropne torte bi pa lahko tudi jaz kakšno že vnaprej pripravla, skupaj bi jih pa samo dale eno na drugo in jih krasile s tičino. *petra*
Ok, tiste, ki ste za akcijo, oglasite se. *petra*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti