Kupovanje/naročanje pri amazonu
Se mi je zgodilo isto, ko sem hotela plačati Muma, ni šlo skozi, sem poklicala na banko, oni pa na avtorizacijski center, kjer sploh niso dobili nobenega obvestila o tem, da sem jo poskušala uporabiti. Na koncu sem pa na strani spletne trgovine prebrala drobni tisk in je pisalo nekaj v tem stilu, da kajjazvemkakšni sistemi, ki jih uporablja ta trgovina, niso komaptibilni s tistimi od moje banke. Hvala lepa. No, na koncu sem pa Muma dobila v Grazu, pa še cenejši je bil.
Loni MakaroniJaz sem že kupovala na Amazon.de z Mastercardom (NLB) in je šlo normalno, sistemi so torej najbrž v redu.
So me pa pri takšnem plačevanju drugje že večkrat po mailu ali po tel. obvestili, da kaj ne štima; ponavadi je bila napaka moja ![]()
; največkrat sem narobe vpisala čas veljavnosti kartice (konkretno: namesto 04-11 sem napisala 04-09; vsekakor je bila kartica veljavna, ampak nova in se mi ni dalo iti pogledat...
) ali pa tisto trištevilčno varnostno kodo. Enkrat je bil pa prenizek limit, ker banka nekako čudno računa te porabljene vsote... Mislim, da računajo porabo zadnjih 30 dni, tudi če je del računov že plačan...
Nasja
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 27. feb 2008 23:46:37
Z mojim MC je bilo definitivno vse v redu, še šparala sem ga in ga pred tem sploh nisem uporabila. Se mi je to prvič zgodilo, pa z njim plačujem že 8 let. Ker sem drugič poskusila izvesti nakup ob pomoči bančnega uslužbenca, pa se je zgodilo isto.
Loni Makaroni ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Galette z zelenjavo