Wipe it

Jade jaz sem jih kupila v Mullerju. Po moje čisto ista zadeva, se pa fino očistijo tudi fuge. Nena
Po emeilu sem dobila odgovor da ih nimajo,verjetno tiste ki sem jih jaz naročila,in da mi jih bojo poslali konec naslednjega tedna,pa še telefonske številke:01-364 21 56,041 775 017.LP: golubić
Informacija, da poštnine ni, ni čisto točna. Cena je z 10 € znižana na 9,6 €, 0,4€ pa je del poštnine, ki jo plača kupec tako, da skupaj še vedno pride 10€. Pri XXL je popust pri poštnini manjši in je končna cena 4 €. Miro
jade je napisal/a:
Ali te zadeve očistijo tudi fuge med ploščicami? jade
Umazanijo s fug odlično očisti, žal pa sega plesen v globino fug, zato še vedno ostane sivina. Miro
Tudi naročila - pa da vidimo! Kristalka
golubić je napisal/a:
Po emeilu sem dobila odgovor da ih nimajo,verjetno tiste ki sem jih jaz naročila,in da mi jih bojo poslali konec naslednjega tedna,pa še telefonske številke:01-364 21 56,041 775 017.LP: golubić
Mi je kar malo nerodno za zamudo, ampak vidim, da si že dobila številko. seherezada
Nič hudga ,če ne bi sama dobila telefonsko,bi mi jo sigurno poslala, vseeno hvala.danes sem klicala in so mi rekli da jo jutri dobim.Komaj čakam.LP: golubić
Naročila sem 2/10 preko neta, danes prejela in preizkusila na hitro najbolj trdovratne zadeve: kuli na bež usnjeni sedežni, flomaster na predalniku - 100% učinkovito. Za natančnejši preizkus in oceno si bom vzela čas jutri. Kristalka
golubić si že dobila? Jaz še čakam. Nestrpno Kristina
Kristina,ne, nisem dobila danes,bom počakala še jutri ,če ne bo nič v ponedeljek spet kličem.LP: golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti