Veganski sladoled z navihanci
RadaJem imaš prav. Tistih, ki ga "kažejo" se praviloma sploh ni treba bati. Ena dva sem doslej srečala pa moram reči, da sprva sploh nisem kapirala za kaj se gre in sem samo čudno pogledala. Sta kar oba kaj hitro skrila "premoženje" in je šel dogodek brez psihičnih posledic mimo.
Druga pa je to, če kdov temi teče za tabo. To se je dogodilo sestri, ko je bila še mlado dekle. V noči z gosto meglo je tekel za njo od avtobusne postaje do bloka - kakih 200 metrov - tik pred blokom jo je dohitel, zagrabil in z glavo butnil ob cestni robnik, da ji je zbil očala. Čeprav je vpila, je zaradi goste megle ni nihče slišal. Nečesa se je pa izgleda le ustrašil, da jo je spustil in pobegnil. Dogodek smo takoj prijavili policiji a kakega odziva ni bilo. Zato pa ponoči kar sprej v žep ali v roko, za mobi mogoče ne bo časa.
Cila
Ko si v hudi stiski in se celo bojiš za življenje, je težko razmišljati. Zato je treba imeti načrt za vsak primer. Nekaj scenarijev.
RadaJem, moški imajo čuden čut za obrambo. Moj brat je po zadnjem dogodku, kjer so me napadali na domačem dvorišču, kamor so me zvabili, smrtno resno predlagal, da bo dal nekaj denarja, da storilca pretepejo neznaci. Samo naj rečem.
In ko je tipa, ki me je pretepal pred hišo, kamor so me zvabili ob 22.00 zvečer in sta bili prisotni še DVE moji sorodnici, mama klofnila, se je ta pobral. Policija pa je mamo smrtno resno opomnila, da ji bodo ta udarec tokrat spregledali, sicer bi jo morali ovaditi zaradi pretepanja na javnem mestu. Mama je bila zgrožena, da niti ogrožene hčere ne sme braniti. Da ne, ji je rekel policist.
Da ne boste mislili, da se ukvaram s kako mafijo. Napadel me je tip, ki je spravil starše na beraško palico, okradel očeta, ponaredil menico, o tem sem že enkrat pisala, ker se ni strinjal, da pomagam njegovim staršem. Potem pa so se ga vsi napili, ena od napadalcev je bila že večkrat naša gostja, zato je pokazala pot. Zvabili so me dvorišče, da se želijo nakaj pogovoriti, omenjenga tipa sploh nisem videla.Potem so me vsi trije zmerjali tip pretepal, da me je metalo v leseno ograjo. Kaj sem mislila? Da se ga ne smem niti dotakniti in da se moram obvladati. Ni plačal nobene kazni, ker je brezposeln že dolga leta, ni bilo postopka, ker ga ne najdejo na naslovu ....Nobene kazni .
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Tiramisu