Brownie Muffins
Do mojega odkritja KulSlo je bila za vse mogoče domače praznike mama "alfa in omega" v kuhinji. Rojstni dnevi, trgatve, cerkveni in sploh dnevi, ko kaj lepega daš na mizo - izdelki so bili s podpisom le ene avtorice.
Sedaj, ko pa zasvojeno brskam po teh straneh in poskušam vse, kar mi pade na pamet - no, sedaj pa sem tudi jaz pričela blesteti v naših kuhinjskih prostorih. In niti ni več vprašanja, od kod je ta ali druga dobrota ...se vendar ve!!!
tittaČe ne bi bilo Kulslo, bi jaz zvečer doma sedela v dnevni sobi pred tv ali likala, tako pa čepim na računalniku in brskam za novostmi na Kulslo in se potem morajo moji domači tuliti po hiši, da me dokličejo. Seveda se odzovem samo v res nujnih primerih, kot so rušenje stropa, izlitje vode ali bolezen v hiši, sicer se znajdejo sami....
No, pa še v službi sem dobršen del časa na Kulso. To so vse razlgi, da sem med največjimi klepetuljami tu gor...pa kaj morem, če je pa tako lušno...
mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Špageti karbonara