Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeČe mal parafraziram frino:
Če bi ne bilo kulinarike, TV ne bi več gledal kot zdej.
Če bi ne bilo kulinarike, bi enako kot zdej kupoval čudne knjižice ( s čudnimi recepti, ki jih ne bi nikoli poskusil )
Zamaščenega zvezka z recepti nisem nikoli imel, pa ga ne bi nabavil.
Če bi ne bilo kulinatike ( seveda skos mislim na KUL SLO ), bi se svet enako vrtel naprej, le da bi za odtenek bil mal manj zanimiv.
Prek kulinarike sem ( tudi osebno ) spoznal nekaj zelo preijaznih in zanimivih..........
Prek kulinarike dobim mal občutek kar pravzaprav drugi počnejo v kuhinji.............
Zaradi kulinarike sem večkrat zbegan: če pogledam sebe: dvakrat na teden jem ribe, enkrat je obvezno kakšna pečenke, enkrat obvezno obara, treba je skuhati kakšno rižoto, pa pasulj, pa zelje, pa ohrovt pa.............. pa kdaj imam čas da kaj novega poskusim. Zgodi se, da je zima mim, jaz pa jedel kislo zelje le dvakrat, ( letošnja zima ). Ko berem kulinariko, preprosto ne morem verjet, da to vse kuhate kar pišete ( ali če stvar obrnemo: a sploh ne jeste pasulja, ričeta..........., ker če jeste, enostavno vam mora zmanjkati dni za kar drugega poskusit ( tako kot meni )
Imam nekakšen " privat biznis ", pa imam večkrat " tehnološki čas " ( ko čakam, da se zlitina stali ali orodje segreje ) in takrat sem se navadil, da mal pokukam na kulinariko, saj itak moram pregledati E-maile ( ali kaj oplevim na vrtu, večkrat kaj tudi poslikam in naravnost na kulinariko ).
Skratka, brez kulinarike bi tudi šlo, vendar s kulinariko gre ( morda ) mal lažje, ali vsaj je bolj zanimivo.
Evo, jaz se" opet malo razpričo ".
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Eksotični suši