8. okt 2009 16:41
Marsikomu pa kozarci počivajo v kleti, Jaz bi potrebovala nekaj kozarcev za vlaganje tistih 720 ml ali pa tudi manjše. Doma sem iz Raven na Koroškem. m.schafe m.schafe
8. okt 2009 16:41
Marsikomu pa kozarci počivajo v kleti, Jaz bi potrebovala nekaj kozarcev za vlaganje tistih 720 ml ali pa tudi manjše. Doma sem iz Raven na Koroškem. m.schafe m.schafe
8. okt 2009 21:22
Zakaj se pa nihče ni oglasil pred tedni?
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1831
Pozdravček!
9. okt 2009 5:52
V kleti imam najmanj dve gajbi prav takih kozarcev, poleg teh pa še nekaj manjših. Če jih kdo hoče - živim blizu Vrhnike, smer Ljubljana - naj se oglasi. Lep dan še naprej bibaleze
9. okt 2009 8:37
Bibaleze škoda , da si tako daleč. Pot iz Raven do ljubljane je malo predolga. M.schafe m.schafe
17. jul 2012 11:49
Imam nekaj kozarcev za vlaganje velikih in malih, če jih katera rabi naj javi.
Sem iz Maribora.
L.p.
Pasionka
9. dec 2012 12:48
Da ne odpiram nove teme ...
Zanima me če kdo ve kje se da kupiti kozarčke za vlaganje cca 2,5 dl - 3 dl s plastičnim pokrovočkom?
sicer sem iskala samo po internetu, vendar nisem nič našla. plastične pokrovčke rabim zaradi pomivanja v pomivalnem stroju seveda :):):).
hvala!
nivkapivka
9. dec 2012 13:23
A kovinske se pa ne da pomivat v pralnem stroju???? Jaz jih, pa kozarci fino držijo naprej (oz. tesnilo na pokrovčkih).
lp
cervus
9. dec 2012 14:23
| elaphus je napisal/a: |
A kovinske se pa ne da pomivat v pralnem stroju???? Jaz jih, pa kozarci fino držijo naprej (oz. tesnilo na pokrovčkih). |
Tudi jaz.
9. dec 2012 16:18
Jaz tudi,vse kovinske operem v stroju,plastičnih pa ne ,zato ker se mi zvijejo,zmanjšajo ,povečajo...![]()
![]()
10. dec 2012 8:56
zdravo :).
hm, zanimivo na kaj ste odreagirali ... nikogar nisem mislila užaliti
. meni pač niso kovinski všeč, ker hitro zarjavijo. ampak, še enkrat, mogoče kdo ve kje se dobijo plastični pokrovčki? ![]()
nivkapivka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Eksotični suši