10-letnik praznuje

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

tema odprta - 1. avg 2007 23:04 | ogledi: 1.801 | odgovori: 7

Moj 10-letni nečak bo kmalu praznoval rojstni dan, zato bi mu rada poslala čestitko, notri pa napisala še kaj drugega kot "Vse najboljše za rojstni dan".

Če imate kak zanimiv verz ali smešno pesmico, ki bi bila primerna za to priložnost, bi bila zelo vesela predlogov.

Hvala!

kletka

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

3. avg 2007 11:54

ne vidim nekega posebnega smisla se ful trudit okrog tega kaj mu napisat v voščilnico. zakaj? ker poznam zeeelo malo desetletnikov in še to fantov ki bi jih zanimalo kako lepo pesmico imajo v voščilnici. pa brez zamere. če ne najdete drugega pa poskusite sami kaj spesnit. če ste ga spremljali od majhnega potem zagotovo ne bo preveč težko. nektarina

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 757

3. avg 2007 13:15

Notri priloži EUR ali pa Mobi kartice. Najboljše voščilo za fante. Preizkušeno pri mojem nečaku. barbara9

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

3. avg 2007 13:24

barbara9 Sicer pa mislim, da vsaka misel da človeku misliti prej ali slej - jaz imam (oz mami) še vedno moje rojstne čestitke, pa marsikatero od drugih rojstnih dnevov...

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

3. avg 2007 15:43

Hm, moji nečaki, fantalini okoli desetih let, za katetre človek ne bi pomislil, da jim kakšna misel seže do srca, so se prav takih čestitk zelo razveselili. Tiste o veveričku sploh, od Svetlane Makarovič. In tako lepo je, ko vidim, da imajo takšne čestitke spravljene med najljubšimi igračami, tudi če je že malo scefrana.

So pa fantje različni, ni nujno, da se vsak razveseli.

Mamamia

mamamia

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 757

3. avg 2007 16:24

Majamarko, vsi ti smeškoti so se prikazali na obrazu mojega nečaka, ko je odprl pismo. Drugače pa mislim, da je težko dati nasvet, kaj napisati v voščilo. Besede pridejo kar same, ko se usedeš pred prazen list papirja in se vprašaš kaj čutiš do tistega, ki mu je voščilo namenjeno. barbara9

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

3. avg 2007 16:31

Nekaj, kar je osebno, zaželi mu kaj, kar veš, da si on želi. Jaz sem sestri letos želela, da bi spet videla iskrice v njenih očeh... Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti