Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes so nas pa postregli v Botru na Vrhniki. Izvrstno: njoki s škampi, dagnje na buzari, špageti s štirimi siri, ocvrt sir, solate, belo vino in seveda koktejli: ljubimec, plavi angel in boter. Za sladico pa grmada in čokoladne palačinke.Zelo zelo okusno, osebje pa izjemno prijazno. Vesna Milek Recko
Včeraj: ribji brodet, ki je ostal od sobote in popečena polenta Danes: špinača, pire krompir in pečena bedrca Jutri: se mi ne sanja... Pa vi? Darja
Včeraj zrezki v omaki in tortelini. Danes pire krompir in polpete( iz skrinje) v paradižnikovi omaki. Jutri najbrž jota, bomo še videli. Imam občutek, da pišem zmeraj eno in isto. Uffaaaa. Suzana
Včeraj je bil golaž (ostanek, ki je čakal v zmrzovalniku), polenta in solata. Za danes sem že včeraj pripravila - juhuhu... VAMPE, zraven zelena solata z radičem. Pozdravček
Včeraj polpeti iz osliča z mešano solato, sladoled za poobedek, danes ričet s popečenimi sirovimi kruhki, jutri bo pa pela hitra hrana, verjetno kaka juhca iz Paninoteke ali pa njihovi sendviči, pa bo želodček . Loni
Včeraj sem imela golaž z njoki iz skrinje in solato z fižolom Danes mineštra iz skrinje in dalje znajdi se sam ( delala sem namreč cel dan ) Jtri tenstana kisla repa in kos šunke. Glede na čas mojega prihoda domov bo krompir ali pa samo kruh. Vprašanje: juha iz Paninoteke - poješ tam? vzameš domov? Pojma nimam kaj to je, nisem iz LJ, firbec me pa vseeno matra.
Danes: Piščančja perut v zelo dobri omaki, vložene-naribane kumarice in kruh...njami Jutri greva pa s fantom jest nekam ven.
Danes makaronovo meso, solata. Jutri spet rezerva iz zmrzovalnika.
Pire krompir, spinaca, pa pohani oslici in zelena solata. ANJA
Nekakšna "kitajska" enolončnica: na tanko narezana govedina, zmrznjena kitajska zelenjava in riž ter začimbe po okusu: hitro pripravljeno ter celo dobro. LP cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti