Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: korenčkovo - zelenina juha, goveji zrezki v omaki z popečeno koruzno polento + rdeča pesa Nedelja: juha z kroglicami, polpeti z dodano ajdovo kašo v omaki in pire krompir + vložena paprika Ponedeljek: Juha z rezanci, grahov golaž z kuhano govedino iz juhe Lumpica
Sobota: juha z rezanci, krvavice, kompot Nedelja: juha z grisovimi cmoki, pečena orada s pečenim krompirjem, solata Lumpica, tale tvoj jedilnik za jutri me mika. Kako pa narediš grahov golaž? LP, Stanka
Goveja juha z rezanci, ocvrti puranji zrezki, cvetača s skuto in sirom iz pečice, pražen krompir, motovilec v solati. jade
danes:zelenjavna juha,riž s paradižnikom iz pečice,rdeča pesa ,orehova rolada s kislo smetano kalcicl
Danes: goveja juha z domačimi rezanci, prepečen piščanec, pražen krompir, kuhana zelenjava (korenje, cvetača, brstični ohrovt, grah), velika skleda zelene solate. Za sladico pa pecivo z višnjami in pudingom. Blanchy
danes: pica-klasika jutri: porovi štuklji (iz baze) Teka
ponedeljek: široki rezanci, piščančji paprikaš z zelenjavo kitajsko zelje s krompirjem potepinka
nedelja: goveja juha z vlivanci, posuta s peteršiljem, pečena postrv, pire krompir, kristalka z bučnim oljem, kozarček vinčka s Pilštajna v čast novemu sosedu, ki se je rodil ponoči in še ene sosede, ki se je tudi rodila isto noč, pa nista dvojčka; sladica:ptički (ker je bilo gregorjevo) in krofi s Trojan, odpustek s srečanja KulSlo - kosilo pri sestri, sladica moj prispevek danes: goveja juha s fritati, kisla repa, krompir v koščkih, krvavica. rimljanka
ponedeljek: makaronovo meso s papriko in paradižnikom in polnozrnatimi polžki, zelena solata torek: pečene perutke (kurje bremze, je rekel moj pokojni tast ) skupaj s krompirjem, papriko, čebulo, gobami.......(se mi zdi, da je to en recept iz baze), zame kos piščančjih prsi, brez krompirja, z brokolijem, zelena solata Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 13. mar 2006 19:24:11
utorak: dinstana junetina s graškom, mrkvicom, krumpirom i gljivama čokoladni puding Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti