Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj : juha z jajčnimi vlivanci, polpete v paradižnikovi omaki, pire, zelje s fižolom v solati Danes: Juha z kroglicami, govedina iz juhe v grahovi omaki in polenta Jutri: fižolovka in puding, ali pa bom kar krofe kupila - so v akciji Lumpica
sreda: čebulno meso, polenta, solata (zame namesto polente, dušen ohrovt) Julija Po sklepu družinske komisije bo na sporedu še goveja juha z zakuho (kakšno, še ne vem) Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 22. feb 2006 11:44:55
torek: rižota, rdeča pesa sreda: svinjski paprikaš, testenine, mehka solata s fižolom gogy
danes:file panga na žaru, pire krompir, dušeni brokoli, paradižnik na solati. jutri: pašta s tuno v smetanovi omaki, rdeča pesa, upam krofi lp keyj
Danes: prebranec, skutni štruklji brez testa, zelena solata, čokolešnik muffini (Jade, ti tvoji muffini so bomba- res dobra pogrutavščina, ki sem jo morala takoj preizkusit ) Lep dan vam želim
Hvala rožanec, tudi nam so bili všeč. jade
domaći štruklji sa sirom na juhu junetina s grahom na salatu domaći štrudl od sira (slani) Lidija...
Šele v poznih popoldanskih urah pride na obisk sin in snaha, sporočila sem jim da bom naredila pražena jetrica z veliko čebule in zeleno solato. Dopoldan sem pa spekla goro mišk s sirom in flancate. Pozdravček!
Danes: Rusko zelje iz baze, sladki skutini svaljki na drobtinicah. jade
danes: nastala je mogoče malo čudna kombinacija (tak je, če kuhata 2 študentki in ima vsaka nekaj), a je bilo super: boranja, pire krompir, mešana solata (koruza, paradižnik, zelena solata) potepinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti