Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek: musaka, velika skleda radiča, kokosove rezine; Sobota: Zelenjavna rižota, solata, sadna kupa; Nedelja: goveja juhica, pečen krompir in kremenateljčki, zelena solata, pehtranovo pecivo; Danes: porova juhica, špageti carbonara, mešana solata. Lep teden vsem skupaj! Maji
torek: sarma (iz skrinje; je treba porabit zaloge), za nekatere družinske člane, bo poleg še krompir Julija
danes... hitri špageti s tuno, za spremljavo pa jogurt tjas
včeraj: goveja juha z rezanci, bučke v omaki, pire krompir, ocvrti piščančji zrezki danes: goveja juha s fritati, vampi po tržaško, koruzna polenta, pomaranča jutri: kisla repa, , matevž rimljanka
Lidija, upam da nisi bolna? Če ti ne kuhaš nekaj ni uredu - te je mož presenetil z povabilom ven ali pa kuha tašča? Pri nas pa je danes kar pašta z zelenjavno omako in včerajšnja sladica. Lumpica
včeraj: domača pečena jajčka s šunko, pečen krompir in motovilec v solati danes: špageti s brokolijem in lososom, motovilec jutri: cvetača v solati, goveji zrezki, za prilogo pa še ne vem (krompir, riž,..) Ana
danes: špageti, polivka z zelenjavo, mešana solata potepinka
hej Lumpica... jesam, bolesna sam... i evo od danas sam na bolovanju... nešto me želudac muči jučer: pečena jaja danas: juneća juha, pohana piletina, tartar umak, mliječne kifle Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 14. feb 2006 11:56:07 Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 14. feb 2006 15:03:32
sreda: mleto goveje meso s paradižnikom, bučkami in papriko v omaki, polnozrnati polžki, pesa in zelena solata Julija
Danes je kuhal moj mož, ga moram pohvalit....polnjeni zrezki s kruhovim nadevom, smetanov krompir (narezan v obliki srčkov), zelena solata .....jaz pa sem ga presenetila s čokoladno torto-srčkom.... ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti