Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ti pa k meni jutri na RIČET s suhimi rebri. Grem ga sedaj namočit. Pozdravček!
včeraj: pleskavica, pomfri in ajvar danes: kosilo v menzi v službi Ana
sreda: sojini špageti, bolonez omaka iz puranjega mletega mesa, solata, za sladico pa skutine ledene kocke Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 30. nov 2005 14:34:08
Torek: Sladko zelje s krompirjem (recept v bazi) Sreda: zelenjavna juha, krvavice, kislo zelje MissLady
Danes: goveja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki z kumaricami, čebulo, popečeni in dušeni z žajbljem, tenstan krompir in zelena solata Jutri: zelenjavna juha in pohan sir, solata ali ajvar nena 55
Danes: zelenjavna juha, kuhane krenovke, jajčka pečena na bučnem olju, kitajsko zelje v solati, domač mlečni kruh. Za posladek pa jaffa pecivo. Večerja: polnjena pečena jabolka jade
Danes: lečina omaka ( golaž ) in koruzna polenta Jutri: popečena polenta z kislim mlekom ali pa jajci ( po želji ) Lumpica
četrtek: kremna porova juha (por+krompir+smetana), pečen svinjski vrat, sladko zelje, mlinci ali pire krompir, za sladico pa še ostanek skutinih ledenih kock (sem jih morala skrit, sicer jutri ne bi bilo nič ) lp Julija
juneća juha kuhana junetina omlet s gljivama kiseli krastavci Dragička, dobrodošla si mi. A i ja jako volim ričet i suha rebra. Lidija...
jutri: ogromen telečji kremenatl (za dva do tri dobre jedce), dušen z zelenjavo (korenček, paprika, česen, čebula, paradižnik), solata, popečen kruh tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 30. nov 2005 21:57:39

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti