Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: zelenjavna juhica, pizza, sladica od včeraj: gibanica jutri: ponarejena gov. juha s palačinkami, makaronflajš, zelena solata sladica: breskov kompot sreda: grahova kremna juha, puranji zrezki v gobovi omaki, riž, rdeča pesa v solati (sladica malo kasneje - oblečena jabolka - iz baze- sem radovedna, če mi bo uspelo) Pa dober tek vsem! Galja
juha od suhih vrganja faširani šnicli krumpirova salata Lidija...
Dane bo rižota s purjimi koščki, korenčkom, grahom in papriko + rdeča pesa, jutri pa obična pica njami katti
danes: juha z kroglicami, pašta z mletim mesom ter solata iz cvetače kolerabe in korenčka - zvečer pa makovo pecivo in kakav. jutri: dušen ohrovt, krompir v kosih in hrenavke Lumpica
Danes: divjačinksa obara zžličniki, za posladek pa zraven ocvrta cvetača Jutri: krvavice s kislim zeljem, svaljki levinja
Danes je bilo pečeno puranje meso in pečen krompir, podlito z vinom ter zelena solata. Za posladek tortica od naše 4-letne slavljenke. Jutri bo čorbica: kuhana goveja rebra (kot goveja juha) narezano veliko zelenjave (korenček, zelena, peteršilj, karfiola, malo krompira, noklice) ter zapečene palačinke s sirom. Pozdravček!
kiselo zelje s grahom kuhana kračica (dimljena/prekajena) žganci pita od jabuka i maka (iz slastičarnice) Lidija...
sreda: piščančja jetrca v omaki, pražen krompir, zelena solata za sladico bo ostanek torte od včerajšnjega sinovega rojstnega dne Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 23. nov 2005 11:52:12
Danes: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, zelena solata Jutri: ješprenj z suhimi rebrci, puding nena 55
včeraj: goveja juha, rezanci z lososom in brokolijem, solata, malo kasneje pa zmrznjeni brioši od Pečjaka danes: rižota z gobicami, solata jutri: nekaj v službi, ker grem popoldne v LJ petek: verjetno goveji zrezki, pečen krompirček in solata Ana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti