Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danas: poriluk s kobasicama i suhom vratinom Lidija...
ponedeljek: kokošja juha, ostanek včerajšnje pečenke, dušeno belo zelje, krompir, mešana solata s fižolom Julija
Sadno zelenjavni dan. LP! fakin712
včeraj: polenta z jajci, ocvirki in regrat v solati danes: piščanec v smetanovi omaki, riž in solata za jutri mi bo prišla prav kakšna vaša ideja mai
torek: polnozrnati peresniki z mesno-zelenjavno polivko, pesina solata in radič s krompirjem Julija
Ocvrti sir, tatarska omaka. LP! fakin712
Včeraj:Goveja juha z rezanci, mokove rezance, bolognes omaka, stročji fižol v solati Danes: Zelenjavna juha, krompir v kosih, dušene bučke, paradižnik v solati, borovničevi cmoki Jutri: Zelenjavna juha, za moža vampi, zame pa osliči, krompir v kosih, dušene bučke, motovilec nena55
sreda: juha iz kolerabice, pečen in ocvrt piščanec, kumare s krompirjem v solati za ene, za druge pa romanesco v solati Julija
Ponedeljek: mesno zelenjavni žepki (nadev iz dušenega ohrovta, korenja in mletega mesa), zelena solata s fižolom Torek: ker je ostalo še malo nadeva od žepkov sem ga zmešala z mešanico za žitne polpete in jih spekla, zraven krompirjeva solata z jajci in gorčico Sreda: ostanki od včeraj, ker bo polpetov premalo še ocvrt sir. Jutri: mogoče rižotka (korenje, paprika, piščanec, por), pesa v solati ali zeljna solata Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
Goveji zrezki v omaki, riž z grahom, endivija s fižolom fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti