Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek: zelenjavna juha, gratinirani jajčevci, riž na belo, mešana solata Julija
čevapčiči in ražnjiči, če bom šla na piknik k bratcu ali zvečer pa špageti boloneze za mojega lubija (in zame, če bom še lačna:) Veri
Kebab, dvojna porcija solate. LP! fakin712
ričet pohana piletina pomfrit krastavci salata Lidija...

danes: krompirjev golaž s hrenovokami

jutri: goveja ali cvetačna juha, hitra lazanja iz baze, motovilec, potica

marelica
Krompirjevi svaljki z drobtinicami, regrat v solati. LP! fakin712

sobota: svinjski ragu z gobicami, polnozrnate školjkice, radič

nedelja: krvavice, sv. rebrca, kisla repa, laški fižol, ajdovi žganci

pa še nekaj sladkega popoldan  

Julija
no, ljubi je včeraj prišel pravočasno, da sva kar oba šla na piknik na čevapčiče, zato so bili špageti boloneze danes. Pa solata iz paradižnika in paprike za zraven. Za čez pa čokoladna torta s kislo smetano in marmelado in brezalkoholna bovla. Jutri bo pa pečen riž z rakci in jajcem, pa soparjena ali povokana zelenjava zraven. Pa brawniji in sladoledi: danes sem naredila malinove plastovite lučke in jagodni sladoled, zdaj se bom spravila pa še čokoladnega, če bo prostor v zmrzovalniku pa še kakega... Not so pa že od prej: limetin, mandarinin, bananin-toffee, hruškov-jogurt in pomarančni. Veri
juha od teleće koljenice s domaćim rezancima pečeni teleći vrat s krumpirima salata - radić, rikula, matovilac, špinat paradajz Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 18. mar 2007 16:39:08
Spomladanska juha, dušena zelenjava s koščki piščanca, paradižnikova solata. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti