Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi smo pa danes jedli mesne polpete in mešano zelenjavo na maslu, pa redič z jajčkom ANJA
Goveji zrezki v gobovi omaki, solata. LP! fakin712
Sesekljani zrezki v svinski pečki (svinska mrenca za zavijanje prate), krompirček in kislo zelje. kozarčekin Matjaž
milijon juha (zdrob in nariban korenček), kisla repa, matevž in krvavice rimljanka
Danes: Pizza zame: zelenjavna pizza Jutri: Goveja juhica z domačimi rezanci Pire krompir Čufti Zelena solata Zame: solata, sadje..... Še dobro, da vem kaj bo moj oče jutri naredil za kosilo.... Levinjav
včeraj: krvavice in zelje danes: dušen riž in kolerabice v omaki jutri: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8403 , stročji fižol v solati marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 16. dec 2006 22:15:53
danas: pileća juha s rezancima krvavice pire krumpir pečena ukiseljena paprika Lidija...
Včeraj: ohrotova musaka, danes: mesne polpete, okisan krompir, solata, sadna kupa. effa
ponedeljek: goveji zrezki v naravni omaki, polnozrnati kuskus, zelena solata Julija
Restan krompir, polpete iz bučk, solata. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti