Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

O hvala Lidija. jade
Jade, ta zadeva super paše tudi zraven govejih zrezkov v omaki! Pri nas danes porova juha, pečeni fileji lista, krompir, solata fresh
danes: predjed: paradižnik, mocarela, bivolji sir, schwarzwaldska šunka, kruhki z baziliko v oljčnem olju; potem: mlinci, dušeno rdeče zelje, pečena jabolka , kutine in izabela s kuhanimi kostanji, začinjeni puranji zrezki, ; posladek: pečena jabolka z brusnicami in smetano (sem imela prijateljice na rojstnodnevnem kosiilu, z malo zamude) rimljanka
Špargljeva juha, ocvrti kaneloni, zelenjavna ponev, tiramisu. lp Anamarija
Pri nas bo jutri: goveja juhica z domačimi rezanci, krompirjevi svaljki preliti s prepraženimi drobtinami, pečena piščančja bedrica ter prepečena govedina iz juhe, zraven bomo imeli veliko skledo mešane solate. Sladico bom izmislila čez noč. Pozdravček!
jutri: paradajz juha prženi šaran krumpir salata zebrino pecivo Lidija...
Pri nas bodo kar sendviči, ker selimo taščo. LP! fakin712
taščo? A vzamete še mojo? Saj se hecam noooooooo . jade
pri nas je bila danes rižota z veliko zelenjave in malo manj mesa, pa redič z jajčkom. ANJA
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8225 , ocvrti sir, zelena solata. jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti