Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Golaž , polenta, solata, breskve, kava

LP, Saša

Danes: dušeni goveji zrezki, pire krompir, zelena in paradižnikova solata 

eta

Danes:    špageti z bolonjsko omako

mešanica radičev s fižolom

breskve, marelice,  

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Čevapčiči in stročji fižoč v solati.

Sonja

Torek:

Sataraš, pire krompir, popečena sv. ribica; zelena solata

Pozdravček! 

Mesni polpeti, ajdova kaša z bučkami, kumare v solati, kava 

LP, Saša

Testenine, bolonjska omaka in zeljnata solata.

gobica1402

Mi uživamo na morju.
V soboto smo štartali s pizzami v bližnji restavraciji.

V nedeljo je bil pečen krompir, zrezki, zeljna solata. Včeraj testenine s paradižnikovo omako, danes pa mularija ( sin in hčerka od hčerkinega fanta) kosilo na plaži Podvrške( nuggets, pomfri, palačinke)... po skakanju na napihljivih igralih je bila hrana nuja.....Midva nisva želela fast food in sva se ustavila v eni odlični restavraciji ob poti nazaj. Se vrnemo še vsi...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pa po dolgem času kruhovi cmoki, ki jih mimogrede obožujem, pa bolognese omaka, pesa v solati. Za sladico si nisem vzela časa, zelo se mi prileze sadje, katerokoli, danes belo grozdje.

Lepo popoldne želim vsem!

naor

Zanimivo, tole sem objavila pred dvema dnevoma. Me zanima, kaj pravi Jernej? Sicer pa, napake se dogajajo, ta pač ni usodna za nikogar.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti