Včeraj: goveja juha z rezanci, narastek iz ajdove kaše, puranjega mesa, brokolija in oliv,
zelena solata in radič, ribez- borovničeva pita
Danes: goveja juha z kroglicami, sarma, kruh
Včeraj: goveja juha z rezanci, narastek iz ajdove kaše, puranjega mesa, brokolija in oliv,
zelena solata in radič, ribez- borovničeva pita
Danes: goveja juha z kroglicami, sarma, kruh
Danes sem sprobala recept bučni žličniki s skuto ( midva kuhava). Recept sem malo spremenila, ker sem delala s pirino gladko moko. Dodala sem žlico pšeničnega zdroba in nariban parmezan. Žličniki so super, rahli. Zraven telečji golaž in zeljna solata.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. nov 2019 16:50
ti bučni njoki od midva kuhava so zelo dobri. Pa tudi ostali recepti, ki jih ponujata. Komaj čakam da njun letošnji odštevalnik.
Darjuška, žličniki so, ne njoki. Ker je pirina gladka moka bolj nežna za zgostitev sem še dodala zdrob in parmezan. Imata odlične recepte, le hude čokoladne torte v kateri je ogromno čokolade pri nas zaradi nasitnosti nobeden več noče. Bila je vrhunska.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. nov 2019 19:35
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako
glavni radič s ![]()
Torek:
Gobova juhica; mesno-špinačni žepki, špinača; zelena solata, zelje, naribana črna redkev in rdeča pesa

Pozdravček!
Goveja juha z mesom in rezanci, ajdova kaša z jurčki, solata, kava
Danes pri nas: pomfri in hrenovke ter solata iz endivje, radica in motovilca.
kuhala tasca, ker je nas dvomesecnik zadnje dni mali tecko in skoraj nic ne spi![]()
Ponedeljek: toskanska enolončnica, solata z jajci(več vrst radiča, endivja, motovilec, rukola, jajce), jabolčni zavitek
Torek: t-bone na žaru, kuhan in pečen krompir, solata, chianti, sladkali smo se z marmeladnimi žepki.
Danes; gobova omaka s smetano, testenine pici, solata
Pri nas včeraj kosilo s slavljenko v kitajski restavraciji.
Danes mesno-zelenjavna mineštra, polenta, torta od včeraj.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. nov 2019 16:36
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike