Paradižnikova omaka s svedrčki za sina in hči, zame paradižnikova omaka z riževimi rezanci in gamberi, za moža ratatuj omaka s pirinimi špageti, solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. feb 2019 17:20
Paradižnikova omaka s svedrčki za sina in hči, zame paradižnikova omaka z riževimi rezanci in gamberi, za moža ratatuj omaka s pirinimi špageti, solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. feb 2019 17:20
kislo zelje in pečenice
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica
, z dodatkom rdeče paprike
za moški del
Petek:
![]()
Goveja juhica; rizi-bizi, goveji zrezek v jurčkovi omaki; rdeča pesa:

Sobota:
Paniran piščanec, krompir na čebuli in poru; zelena solata s čičeriko:

Pozdravček!
Danes goveja juha z domačimi rezanci, pleskavice, piščančja nabodala, krompirjeva solata s čebulo in porom

Nedelja:
![]()
Bučna juhica s popečenim kruhom; kuhani skutni štruklji, zeljna solata s krompirjem, govedino in juhe, ocvirki in čičeriko:

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: juha z zvezdicami
zrezki po dunajsko
tenstan ![]()
![]()
![]()
![]()
kristalka in motovilec
![]()
Zrezki z gobovo omako, pečen krompir, mešana solata

R O Š T I LJ .... odprli sezono.
Mož je zažgal perutničke, ampak smo vseeno pojedli, na srečo sem še pravočasno prevzela glavno vlogo in spekla ostalo, kot je treba: ražnjiče na 30 cm nabodalu, čevape, pleskavice, kotelte in vatovino, pa še nekaj svinsjkih zrezkov, izrezanih od kosa pleča, iz katerega sem delala ražnjiče, pikantne klobasice. Pečeno meso lepo položeno na tanko narezano in malo začinjeno čebulo, da se je napila soka.
Zraven džuveč, rdeči radič, čebula v kisli smetani in bučnem olju, motovilec. Pa vinček za poplaknit in še malo zraven.
Sladica: kupljeni razni keski, neka mešanica iz vrečke.
![]()
![]()
![]()
Danes: vampi po trzaško
polenta
kristalka in motovilec
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Mini potičke